Podrška nedojiljama

24 Apr, 2017

Mala nedojena čudovišta

— Autor nedojilja @ 00:05

Čitam često kako su dojena deca inteligentnija, zdravija, imaju lepše zube... Čak sam čitala i da kasnije budu lideri... Onda se zapitam, šta treba da oseti  majka koja nije dojila, dok čita  takve tekstove: Da joj je dete bez budućnosti i da će HODATI NA TRI NOGE I GLEDATI NA TRI OKA... Dok ljudi viču: STRAŠNO, STRAŠNO... Kao u dečijoj pesmi.

Pravo pitanje je, koje radio takva istraživanja i kako je došao do takvih rezultata... Zamišljam da neko ima IQ 180 i onda ga stručnjak ili stručnjakinja Smile pita: A JE L TE MAMA DOJILA? Pošto se genije seća najranijeg detinjstva odgovor je potvrdan. Ili stomatolog pregleda zube i naidje na besprekoran raspored zdravih zuba i naravno sasvim logično odmah pita takvog pacijenta: JESI LI DOJEN(A) ILI TE MAJKA JOŠ UVEK DOJI?! Pošto je odgovor SIGURNO potvrdan, doca to  zabeleži i pošalje u neku centralu gde se svi ti POTVRDNI ODGOVORI OBJEDINE i dobijemo jasnu poruku: DOJENJE JE ZAKON!!!

Ako neko ima logičnije objašnjenje volela bih da čujem, pre nego što pomislim da sam član porodice Adams, jer je većina članova porodice nedojena Sealed STRAŠNO, STRAŠNO!!!

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs