Podrška nedojiljama

21 Maj, 2017

Flašica razgovora

— Autor nedojilja @ 23:15

-Kako si? Kako beba?

JA: Super smo.

-Kako se boriš?

JA: Ne borim se, uživam... Šta ima kod tebe?

I onda razgovor ide u nekom normalnom toku, drugarica se pohvali novom haljinom, novim dečkom, starim problemima na poslu. Razgovaram sa odraslim osobama o problemima za odrasle. Izbegavam da pričam o bebi, jer tu sam lekciju naučila pre jednu deceniju. Tada sam imala samo jednu drugaricu sa detetom. Sad je lakše, jer sad imam ekipu Cool  Sa njima pričam o pelenama, ojedima, zatvoru, spavanju, štucanju... I to je za mene novo iskustvo. Imam prijateljice sa kojima imam zajednička interesovanja! WOW! 

Teme se same nameću. Pre neki dan je bila MOJA DRUGARICA DOJILJICA kod mene i pokazivala sam joj vežbe za bebe. Spustim svoje nedojeno čedo na pod i odradim set vežbi sa njim. I onda ona kaže što ne bi pisala o nedojenju kao o stilu života. O tome kako vežbaš bebu i kako vežbaš sa bebom. 

Jer pored ovog bloga, ja sam pokrenula i treninge mama i beba zajedno, u svom gradu. I tu pričam koliko je važno provesti kvalitetno vreme sa bebom. Kako je dobro nositi bebu, jer neće još dugo biti beba. Ali najvažnije, vi ste od prvog dana model ponašanja svom detetu. Vi ste uzor! Mislim da je MAMA GLAGOL OD GLAGOLA RADITI samo ako odabere taj put... Ova mama je IMENICA OD IMENICE AVANTURA! 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs