Podrška nedojiljama

11 Maj, 2017

SPAVANJE NA (moj) ZAHTEV

— Autor nedojilja @ 11:25

Slobodno i smelo ću sebe prozvati guruom bebećeg spavanja ili vršnjačkim edukatorom bebinog sna Wink WinkWink Mogu organizovati radionice i predavanja na ovu temu. Moja tromesečna beba spava noću 12 sati bez budjenja... Od 20.30 do 8.30! Sad će skeptici reći- JEDNA LASTA NE ČINI PROLEĆE... Ili jedno bebino spavanje te ne čini ekspertom... Ali tu sam vas čekala... Nije jedna nego dve Smile

Obe moje bebe su spavale celu noć. Kako? Uspostavili smo takav ritam... Ja kad hoću da one spavaju,  kažem im: TI SPAAAAVAŠ! TI SPAAAAVAŠ! Laughing  I one naravno počnu da vriiiiiišteee! VRIIIIIŠTEEEE! Šta će da im fali ako su malo neispavane? Na početku je teško, ali treba biti UPORAN i imati podršku okoline Cool Dobra podrška okoline je najvažnija! Okolina bi trebalo  da budu na nekom drugom mestu (po mogućstvu u drugom gradu). Čini vam se da ste negde čuli ove zlatne reči: UPORNOST, PODRŠKA OKOLINE, USPOSTAVITI RITAM... Ma samo vam se čini!

Na kraju se trud isplati! Beba se izvrišti i izbaci svu negativnu energiju iz sebe (oslobodi se stresa, koji se nakupi u toku dana, jer danas je teško biti beba) i ZASPI. To što vi imate tikove nije strašno! Brzo se zaboravi početna muka i patnja. 

Ako nekog stvarno inetresuje kako moja deca spavaju celu noć, neka se javi organizovaću tribinu! Wink


Komentari

  1. Vrlo sam zainteresovana za ovu temu. Ja licno mislim i da to ima veze i sa tim sto beba ne sisa vec je na dohrani. Jos nisam cula za slucaj da beba sisa i spava celu noc a za to da su na dohrani i spavaju sam cula. Mozda i gresim i rado cu probati tvoje metode pa da vidimo da li " rade" i sa dojenom decom :)

    Autor Dejova zena ;) — 11 Maj 2017, 13:53

  2. Starija i kad je dojila spavala je celu noć... Objasniću ti kad se vidimo, ali ti si juče upoznala moje represivne metode...

    Autor nedojilja — 11 Maj 2017, 16:36


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs