Podrška nedojiljama

01 Avg, 2017

NEMAJKA SE VRATILA

— Autor nedojilja @ 22:59

Nije me bilo duže vreme... Sakupljala sam građu za novi tekst Foot in mouth Šalim se, naravno! Uživala sam u toplom vremenu, ja sam jedna od onih koje vole vrućinu i leto. LETO JE LEPO! LETO JE SJAJNO! la,la,la...

Išla sam sa decom na reku i na bazen. Kad kažem sa decom, mislim na tinejdžerku (to moja kći misli o sebi, a ja joj dozvoljavam tu zabludu) i na bebu od 5 meseci. Koja je to avantura! Pakujem dve torbe- jednu za plažu i jednu bebinu... U pakovanju provedem više vremena nego na plaži. I uvek nešto zaboravim! Pre neki dan smo išli porodično i zaboravili smo torbu za plažu... Ali smo poneli bebinu torbu i bebinu, naduvanu gumu za plivanje. I bili smo svi na broju Cool 

Kao i uvek bili smo primećeni, neki nam se dive, neki se krste (ne iz religioznih razloga) i zato ovaj članak posvećujem drugoj grupi, koju ću nazvati- BUDIBOGSNAMA! 

Svima, koji ste se krstili što sam devojčicu od godinu dana kupala u reci i onima koji su pričali kako je bazen fuuuuj i izvor zaraze, mogu da kažem: MOJA KĆI JE OSVOJILA DRUGO MESTO U PREPLIVAVANJU REKE!!!! Bila je najmlađa učesnica i učestvovala je u ženskoj kategoriji. Mamin ponos! Sećam se situacije, od pre mnogo godina- Moja kuma i ja smo povele moju tada jednogodišnju ćerku na bazen i srele jednu veliku majku, veeeeliku, koja nam je rekla da nismo normalne, pitala nas je da li znamo koliko je sunce opasno, voda prljava... Bla, bla, bla... Ja sam tada citirala svoju pokojnu baku i rekla joj: MOGU DA PROĐEM I PORED NEKE ZGRADE, DA SA BALKONA PADNE SAKSIJA I UBIJE ME! 

Svima koji se čude što se beba kupa u reci i u bazenu, šaljem pregršt toplih pozdrava Kiss 

 

 

 

 


Komentari

  1. Hoćeš li dobiti kredit? Da li vam ozbiljno zahteva hitan zajam da započnete svoj biznis? Da li ste u dugu? Ovo je vaša šansa da postignete svoju želju, pružamo lične kredite, poslovne kredite i sve vrste kredita sa 2% kamate za više informacija molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

    Autor VICTORIA — 26 Sep 2017, 15:16


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs