Podrška nedojiljama

03 Avg, 2017

AVGUST MESEC DOJENJA

— Autor nedojilja @ 21:19

Dojilje, čestitam vam praznik! Nedojilje, nama je svaki dan praznik Cool. Naspavale smo se, našetale smo se, popile neku čašu vina, dozvolile tati da nahrani bebu! Milina! Još kad pročitam tekstove kojima se obeležava  Sedmica dojenja, nisam sigurna da li treba da čestitam dojiljama ili da ih tešim.

Ove sedmice me tekstovi na temu dojejna podsećaju na članke iz časopisa, koji je izlazio kad sam ja bila tinejdžerka, MY LOVE STORY- Bilo je teško, ali sam uspela, Ovo je moja priča i traje 22 meseca, Grudi su mi gorele i bolelo je ili Nisam imala podršku okoline... Ispod takvih naslova su iskrene ispovesti o uvučenim bradavicama, ragadama, mastitisu, carskom rezu... 

Dojilje, žao mi je što vaša Nedelja nije zabavnija! Svaka mama zaslužuje zabavu. Niko ne zaslužuje da čita trećerazredne žalopojke!  

Dojilje, želim vam malo uzbudljviji provod, sledeće godine!  

 


Komentari

  1. Hoćeš li dobiti kredit? Da li vam ozbiljno zahteva hitan zajam da započnete svoj biznis? Da li ste u dugu? Ovo je vaša šansa da postignete svoju želju, pružamo lične kredite, poslovne kredite i sve vrste kredita sa 2% kamate za više informacija molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

    Autor VICTORIA — 26 Sep 2017, 15:14


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs