Podrška nedojiljama

FESTIVAL DOJENJA

— Autor nedojilja @ 20:50

Šalje mi drugarica poruku: EVO IDEJE ZA TVOJ NOVI ČLANAK-ODRŽVA SE FESTIVAL DOJENJA!

Čitam poruku i pomislim:PORED TOGA ŠTO SU IM DECA INTELIGENTNIJA, SAD SE I BOLJE ZABAVLJAJU Smile

Ali  pročitam o čemu se radi i shvatim da bez razloga brinem. Ja sam na sličnim zabavama već bila (dva puta u porodilištu i svaki put kad bih pričala sa trudnicama ili onima koje imaju decu).

Toliko sam čitala o dojenju i razgovarala na tu temu, da sam pomislila da sam već bila na festivalu (što je nemoguće, jer se održava prvi put Smile). Kada bih pokušala da ispričam sve priče koje sam čula, umorila bih se, a i umorila bih i onoga ko čita. Sećam se kada mi je jedna poznanica, koja je usvojila bebu, pričala kako ju je jedan njen prijatelj pitao da li doji, na šta ga je podsetila da je bebu usvojila. Pomislila sam kako je moguće da se nekome dogodi takva nepromišljenost, ali promocija dojenja je dovela do toga, da čim vidiš mamu i bebu pomisliš na dojenje... Druga zanimljiva priča je jedne mame koju je pedijatar pitao da li doji, a ona odgovorila da ne doji, jer nema mleka (da, da nula grama podoja). Pedijatar ju je pogledao i rekao: ŠTETA ZA TOLIKE GRUDI! Ona stvarno ima velike grudi, ali da li je moguće!? 

Moja drugarica sa početka teksta me je pozvala da idemo... I koliko god zvučalo primamljivo ipak ja više volim sajam vina, pršutijadu ili sajam peglane kobasice... Mesta gde možeš da konzumiraš proizvod Smile  

 


Powered by blog.rs