Podrška nedojiljama

05 Maj, 2017

7 kreativnih odgovora na pitanje dojiš li :)

— Autor nedojilja @ 14:09

Ovo pitanje se postavlja svim mamama. Bilo da su iz suparničkog tabora Smile (dojilje) ili da su iz POKRETA NESVRSTANE (doje+dohranjuju) ili su prosto- nedojilje. Razmislimo- zašto bi ovo nekoga interesovalo?UndecidedUndecidedUndecided

Ja ne znam... 

Do sad ste mogle da odgovorite: DOJIM ili NE DOJIM... (Izvinjavam se grupi DOJENJE+DOHRANA njihovi odgovori su kreativniji). Ali od sad, možete upotrebiti i neki od ovih odgovora:

1. Ne. Mi imamo dojilju! (Ovde upotrebiti snobovski ton u glasu i sa visine pogledate onoga ko vas to pita, ipak ste uvredjeni Cool )

2. Ne. Ja sam bebisiterka ovoj bebi. (Ovo upotrebite kod nepoznatih ljudi! Pre nekoliko dana me je taksistkinja pitala da li dojim, ja sam začudjeno rekla da sam bebisiterka. Kiss )

3. Ne. Ne podnosim da mi neko dira grudi. 

4. Ne. Moj suprug ne podnosi da mi neko dira grudi.

5. Ne. Mi smo dete usvojili.

6. Ne. Imam AIDS. (Kad postavljaju lična pitanja, neka  im bude neprijatno... Mog supruga i mene su često pitali kad ćemo drugo, a ja sam ozbiljnim tonom govorila da se lečimo od sekundarnog steriliteta i onda tom nekom bude neprijatno što je uopšte i pitao.)

7. Ne. A kako se to radi? (Ovo je idealno kad vas neki muškarac pita Smile I ovo sam probala, pre neki dan, kad je me drug pitao da li dojim.) 

 


Komentari

 1. Dojim, jer dojenje troši 500 kalorija dnevno... To je moj primarni motiv... Iako imam skoro 41 godinu, liniju od pre porođaja sam vratila mesec dana...

  Autor Bela Vrana — 08 Maj 2017, 22:45

 2. Genijalni predlozi! I upravo to, treba da tom nekom bude neprijatno kad cuje odgovor. Ljudi previse sebji daju za pravo. Mnogo bi bolke bilo da se bavimo sobom i sopstvenim zivotom a da pustimo da drugi zive i rade onno sto misle da je za njih najbolje ;)

  Autor Dejova zena ;) — 09 Maj 2017, 11:07

 3. Hvala ti što čitaš moj blog... Dobar ti je nik... Da te upoznam sa Belom Vranom? :D

  Autor nedojilja — 09 Maj 2017, 12:42

 4. Verni sam citalac, da ne kazem fan ;) super me zabavi svaki novi post :) za sada ovaj mi je favorit. Iako sam DOJILJA, moracu upotrebiti neki odgovor zabave radi :D

  Autor Dejova zena ;) — 09 Maj 2017, 17:34


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs